Vimla recension om rabattkod student

Kundtjänst (20 poäng): när du har en fråga om din trådlösa plan eller enheten, du vill inte behöva navigera genom en invecklad telefon träd eller söka förgäves en rörig hemsida för att ett svar. Vi gick undercover för att utvärdera den kundservice som erbjuds av alla lufttrafikföretag. Läs mer om vimla recension

Förutom samtal till varje transportör utvärderat vi felsökningsresurser online, FAQs och onlinechatt funktioner. Vi tog också till sociala nätverk, ställer frågor till transportörer över Facebook och Twitter för att se hur snabbt och korrekt de svarat.

Verizon hoppade till toppen av vår ranking från och med April 2017, tack vare sin starka onlineverktyg och vänliga reps, snävt slog ut T-Mobile. Tidigare champ AT&T tumlade till tredje plats till följd av ändringar i dess telefonsupport, medan Cricket rankad som bästa förbetalda leverantör för sin kundservice. Visa mer om vimla rabattkod

Telefon urval (10 Poäng): topp bärare måste kunna erbjuda ett brett utbud av telefoner, balansera både kvalitet och kvantitet. Utvärdera tidigare, tog vi några av de enheter som gör upp våra val för bästa smartphones samtidigt tittar också hur många sub-$300 telefoner var erbjuds varje bärare. Vi tog också exklusiviteter hänsyn.

Extras (5 Poäng): den sista delen av varje flygbolagets grad återspeglar vilken slags extras de erbjuder prenumeranter. Extras kan innefatta allt från priser för internationella samtal, SMS och data, till särskilda tjänster till abonnenter. Du får inte välja din mobiloperatör baserat dessa förmåner, men de är faktorer som kan skilja en bra bärare från resten av flocken.

Första plats: vimla student (91/100)

Stora röda förbättrar från andra plats till nr 1 i vår ranking genom att ta topplaceringarna i våra nätverk prestanda och kundsupport tester. Det hjälper också att Verizon erbjuder nu ett obegränsat (även om senaste ändringarna gör dess obegränsade möjligheter mindre tilltalande för familjer) tillsammans med Välkommen funktioner som rollover data differentierade planer och ett alternativ för att undvika översatsning avgifter.
Verizon

Andra plats: T-Mobile (90/100)

Efter ett år i den översta platsen, T-Mobile är nu tvåa Verizon, men det var en nära kamp. T-Mobile kan peka att ha bästa obegränsad planen och den mest lockande uppsättningen kunden förmåner, inklusive en stor program för internationella resenärer. Efterbehandling bakom Verizon i nätverksprestanda och kundservice tester sätter Uncarrier andra plats totalt.

T-Mobile

Tredje plats: AT&T (84/100)

AT&T's nätverk och sin kundsupport är båda fast, men inte alls lika anmärkningsvärt som vad Verizon och T-Mobile har att erbjuda. Transportören obegränsad planer till dess erbjudanden i år, men de mäta inte sig med sina rivaler. AT&T gör fortfarande, en hel del saker väl landa rakt tredje plats.

AT&T

Fjärde plats: MetroPCS (80/100)

Ett dotterbolag till T-Mobile, MetroPCS Red dess moderbolagets nätverk till en topp-tre finish i våra prestandatester. Kasta i en härlig mix av förutbetalda planer att antingen låta dig spara pengar eller max ut data och MetroPCS etablerar sig som våra plocka för högsta rabatt transportören. (Kunder som vill spara pengar deras månatliga faktura kan även hävda MetroPCS för att vara ett bättre val än T-Mobile.) Försök att använda dess telefonsupport sällan som möjligt.

MetroPCS

Femte plats: Sprint (79/100)

Sprints nät har förbättrats baserat våra testresultat för LTE, men det fortfarande spår dess fyra stora rivaler, och en låg kund-support Poäng orsakade det att halka bakom MetroPCS. Minst flygbolagets obegränsat dataabonnemang är aggressivt prissatt.

Sprint

Sjätte plats: Boost (71/100)

Boost är beroende av Sprints nät, vilket innebär att det inte kan matcha Karl förutbetalda carrier MetroPCS prestanda. Dess förutbetalda obegränsad planen är attraktivt prissatta, men (om än med begränsningar video, musik och spel streaming), och en anständig prestanda i vårt kundtjänst test sätter det före Karl Sprints dotterföretag oskuld.